Antioxidanter

Sundhedsmæssige fordele ved at drikke grøn te

Grøn te har mange, mange sundhedsmæssige fordele forskere over hele verden dokumenteret fordelene ved at drikke te grøn samt sort te. For eksempel efter forske fordelene ved grøn te jeg opdagede det er også godt for at forebygge huller i tænderne. Dette varen overraskende kendsgerning, teorien bag grøn te, der har evnen til at forhindre karies skyldes dens har evnen til at dræbe bakterier i munden, og dette er, hvad der forhindrer nedbrydning.

Grøn te hjælper også til at reducere inflammation, og hjælper i afgiftning - som altid er godt for kroppen Grøn te har vist sig at bidrage til at øge immunforsvar på grund af dets evne til at arrestere frie radikaler i kroppen Greet te har også været..noteret som en forebyggende for kræft i spiserøret. Grøn te er en kraftig te fyldt med antioxidanter, der giver den kræft forebyggende foranstaltninger.

Grøn te ekstrakt er en alsidig urtekosttilskud -?..? Det kan være anvendes topisk, ofte bliver brugt i cremer Flere kosmetiske virksomheder er ved at tilføje grøn te til deres produkt Brug grøn te i en af ​​mine ansigts produkter ikke giver huden enforfriskende følelse.? Den afkølede tepose kan også placeres på øjnene for poser under øjnene.

Hvis katekiner i grøn te kan nå væv i øjet og beskytte dem mod oxidativ skade, kan det også bidrage til at forhindre andre øjensygdomme såsom grå stær og retinal degeneration? Vilkår, som også er forbundet med oxidativ øjenskade. Antioxidanter fra andrekilder? især lutein? findes i grønne grøntsager såsom spinat, broccoli og rosenkål synes at reducere risikoen for maculadegeneration af øjet? en anden tilstand, som fører til tab af synet.

Forskere fra forskellige hospitaler i Hong Kong for nylig opdaget, at de antioxiderende katekiner findes i grøn te med held kan trænge ind i øjne rotter? Gør det muligt at potentielt opveje den oxidative skader, der kan føre til grøn stær. Forud for denne undersøgelse videnskabsmænd var ikke sikker på, omgrøn te held kunne komme ned i væv i øjet at udøve sin antioxiderende virkning. Oxidativ beskadigelse synes at spille en rolle i rækkefølgen af ​​begivenheder, der fører op til denne sygdom, og hvis grøn te kan nå de kritiske øjenvæv, kunneyde en vis beskyttelse.

Grøn te har sundhedsmæssige fordele er ofte undervurderet. Forskere har konstateret, at drikke grøn te øger stofskiftet, som derefter fremskynder oxidation af fedtceller, fremme en sund vægttab. Rig på kraftfuld, sygdomsbekæmpende antioxidanter, har grøn te også vist sig atstyrke immunsystemet, fremme en sundere hud og hår, og meget langsom eller forhindre problemer med synet, der udvikler naturligt med alderen. Undersøgelser viser, at grøn te naturlige anti-inflammatorisk middel, epigallo-cathechin-3-gallate (EGCG), arbejder for at reducere ledbetændelseog kan hjælpe med at lette smerter af gigt Fordi grøn te indeholder omkring halvdelen af ​​mængden af ​​koffein som almindelig sort te, grøn te er mild nok til at hjælpe afslapning og er vist at berolige muskler ømhed og lindre migræne anden fordel at grøn te..:sine katekiner kan bidrage til at øge hukommelse og hjerne funktionalitet Forskere fortsætte med at studere sammenhængen mellem grøn te er antioxidanter og forebyggelse af kræft. men nogle forskere har konstateret, at grøn te reducerede kræftrisiko, er mere afgørende bevis for denne sundhed gavn behov .